Hajdúsági farsang

 

Az MSZP Nyugdíjas tagozatának Hajdú Bihar megyei szervezete vidám farsangi bállal egybekötött évindító rendezvényt tartott Ebesen.
Az eseményt a Debreceni szervezet rendezte, de a megyében működő többi tagozat is részt vett rajta. Így aztán több mint százan hallgatták Villám József, a tagozat országos elnökének megnyitóját. A névnapjukat ünneplő Juliannák és Zsuzsannák mellett a farsangi jelmezbe öltözötteket is köszöntötték.
Egy finom ebéd elfogyasztása után, melyhez természetesen farsangi fánk is dukált, vidám táncos mulatság következett, melyen meghívott énekesek is felléptek. A felszabadultan és vidáman szórakozó tagjainkat látva, biztosítva van az év munkáinak az eredményes elvégzése, amellett, hogy az egymásra figyelés és egymás segítése a legfőbb feladat.

“Hajdúsági farsang” bővebben

A hajdúságiak évzárója

A MSZP Nyugdíjas tagozatának Hajdú Bihar megyei szervezete évzáró rendezvényt tartott a debreceni tagozat szervezésében.
A rendezvényen több mint százan vettek részt a többi tagozat és a városi nyugdíjas szervezeteiből. Vendégünk volt Villám József országos elnök, valamint Madarasi István a MSZP debreceni elnöke, akik köszöntötték a résztvevőket. A rendezvény egy színvonalas műsorral kezdődött, amit ebéd követett, majd utána zene és tánc az este órákig. Öröm volt látni, hogy a sok idős ember milyen jól érzi magát. Mindez köszönhető a rendezvény szervezőinek Biriné Zsókának, Czirjákné Piroskának és Váradiné Erzsikének,
akik a debreceni nyugdíjas tagozat valamint a nőtagozat vezetői.
Lejegyezte Kiss Gábor a tagozat megyei vezetője.

A hajdúságiak kirándulása

Július végén a MSZP Nyugdíjas tagozatának a Hajdú Bihar megyei szervezetének tagjai, barátaikkal közös kiránduláson vettek részt a romániai Nagykárolyban. A napot vidám délutáni szórakozással zárták.

Országház látogatás

A Nyugdíjas Tagozat tagjainak Borossné Vali rendszeresen szervez Országház látogatásokat. Április 25-én a Hajdú-Bihar megyeiek jártak ott Kiss Gábor vezetésével.

Nőnapi ünnepség Hajdúszoboszlón

Az MSZP Hajdúszoboszlói szervezete és Nyugdíjas tagozata március 6-án tartotta a már hagyományossá vált Nőnapi ünnepségét. A rendezvényen közel 90 fő volt jelen, amelyet Kiss Gábor a szervezet megyei és városi vezetője nyitott meg és köszöntötte a vendégeket. A helyi és a megye több szervezete részéről vettek rész a rendezvényen. Az ünnepség védnöke dr. Szakács László az MSZP elnök helyettese volt, ő köszöntötte a jelen lévőket, elsősorban az ünnepelt hölgyeket, ezután Villám József a Nyugdíjas tagozat országos elnöke mondta el köszöntő szavait és köszönte meg az elmúlt időszak munkáját. Ezt követően magyar nóta és sláger énekesek műsorával és egy szál piros szegfűvel, valamint pezsgő koccintással köszöntöttük a hölgyeket. Majd egy finom vacsorával és kifulladásig tartó bállal zártuk az ünnepségünket. Nagyon jó volt a hangulat, ami – úgy gondoljuk – az emberi kapcsolatokat és a csapatépítést is elősegítette.